söndag, april 20, 2008

Vackra Beaulieu Sur Mer

Vilken underbar morgon! Vilket underbart ställe! Vädret var strålande i morse. Håkan & Ulrika fick var sin springtur längs med vattnet. Här är så fint med höga berg, vackra hus och klippor. Om man har pengar skulle vi vilja rekommendera ett inköp av en liten villa här! De är säkert jättebilliga, hmmm. Sedan har man ju Monaco ett stenkast härifrån!

Killarna har haft skola idag även om det är söndag. De kommer ju inte att kunna plugga den dagen vi går till Korsika. De kämpar på bra i sina böcker. De skriver även brev till klassen så att de får träna på att skriva för hand.

Tilda hon fixar och styr och ställer. Vi funderar på om hon redan har kommit in i sexårstrotsen – verkar kanske lite tidigt? Hon blir väldigt arg om inte det går som hon tänkt sig….

Idag har vi testat det franska bollspelet Boule – det var ganska kul. Tilda blev dock väldigt arg om hon inte vann så vi tröttnade till slut….

Tilda och mamma gick ner till stranden när killarna skrev brev till skolan. Då hade solen börjat försvinna, men det var mysigt ändå! Tilda kastade mackor och vågade gå i vattnet till knäna.

Håkan har en tendens att borra hål på grejer. En gång borrade han hål rakt igenom en båt som han höll på att renovera….inte bra med hål i botten! Idag skulle han borra upp för mantågsnätet och borrade rakt igenom en vattenslang…… Inte bra, det heller!

Nu spöregnar det ute. Tilda ser på film, David spelar Playstation och Jacob spelar gitarr. Häkan han fixar, trixar och planerar. Ulrika skriver…

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter underbart!
Här hemma är det frost på nätterna och ca 8+ dagtid. Buster har kräksjuka och ligger hemma. Lukas har slagit vad med några kompisar att han vågar vara EMO under en vecka så igår färgade jag hans hår svart och vi fixade "rätt" kläder för utklädningen...
Det händer grejer nu.
Tänker på er.
Kram
Annie (och grabbarna)

Anonym sa...

Hej,
vilket äventyr...
Här hemma skiner solen och våren har anlänt med rekordfart..
Ossian hälsar specieltt.

Kram
helena o familjen

Anonym sa...

Halloj, hittade äntligen lappen med webbadressen. Skulle byta från min original Mulberry till fake Burberryn som Johan kom hem med i dag från China och vips så låg lappen där underst bland allt skräp. Jag har verkligen undrat var den tog vägen, och passade ju så fint på att pika Johan, om ni minns det när vi fick lappen efter skupan, med att säga att " det är ju bäst att jag tar den så att den inte försvinner" Så därför har jag ju inte kunnat varken fråga honom eller anklaga honom för att den är borta! Vad kul att läsa om hur ni har det, nu ska jag gå in ofta. Ja långseglingar är ingen dans på rosor, det är även min erfarenhet. Men ni verkar ju ha det ganska bra i La France så det går ju ingen nöd på er precis. Här är det toppväder och alla mår finfint. Andina ser man inte mycket av men hon klippte häcken så fint i helgen. I kväll skulle hon ut och fest med Chris tror jag. Vi skrivs snart igen, stor kram från alla oss Bomans