söndag, april 13, 2008

Sol och gummibåt


Igår köpte vi en värmefläkt som skulle värmt upp båten i natt. Den var paj – det var 12 grader i båten i morse…. Solen har skinit från en klarblå himmel och det har varit en aktiv, men härlig dag! Vi har varit på stranden ett par timmar. Första restaurangbesöket klarade vi också av. Sallade Nicoise och Moule Frites (musslor med pommes frites) stod på menyn.

Gummibåten är nu uppblåst och det har blivit ett par turer idag. Känns skönt med en båt som man behärskar…. Vi har ännu inte vågat oss ut med Gica. Känns lite avlägset att lämna hamn. Oavsett måste vi vänta in pappren och det lär ta tid.

Här på Rivieran har de en fantastik radiokanal och den heter då förvånande ”Radio Riviera”….. Det är första gången på länge som hela familjen gillar blandningen av låtar och det händer aldrig, aldrig hemma i Sverige! Jacob gillar punkrock, David Hip hop & RnB, mamma lite blandat och pappa P1 J. Tilda gillar mest tjejer som sjunger och Mika, men det låter väl ungefär likadant…..

Vi höjer idag glaset för en nykläckt 40-åring –Skål vår kära vän! Vi längtar efter att få fira ordentligt när ni kommer ner och hälsar på!


Jacobs rader om den 13:de april!

Tja! Hoppas att ni har det bra, det har jag i alla fall! Du vet ligga att slappa på stranden och jobba på solbrännan, inte stressa… spela gitarr och så!
Idag var det total sol! (till skillnad från i förrgår då det var iskallt och blåste)
Kul med att äntligen få gummibåten uppblåst!
Det ligger gigantiska båtar här i Golfe Juan! Den största är typ 150 fot! Vi känner oss lite fjuttiga!
Men jobbigt när man tänker på alla er! Speciellt en viss person….

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tja David, det är Tobias här. Låter jätteskönt, här har det precis spöregnat. Kul att läsa på eran sida, det ser ganska stökigt ut hemma hos er. Kan du ta kort på ditt rum så får jag se.
vi hörs

Jenny sa...

Hej Håkan!

Hoppas allt är bra!

Vi saknar dig på kontoret, men förstår så klart om du inte saknar oss:-)! Hälsa familjen & njut av livet!

MVH från kollegorna på kontoret/
Jenny K & Anders W