måndag, juni 02, 2008

Vi gör Ibiza town

Vi tog stranden på förmiddagen. Tilda och Fanny lekte och busade för fullt. Killarna låg i det klara vattnet och snorklade mest hela tiden.

Efter en långlunch i båten och dusch för alla besättningsmän så bar det av med den lilla båt, som går i skyttetrafik mellan vår hamn och gamla Ibiza. Gamlastan var väldigt mysig, men butikerna var antigen mer åt tingelitang-hållet eller väldig, väldigt dyra. Vi åt mycket god mat i gamla stan och konstaterade att konkurrens mellan restaurangerna ofta är en fördel. Maten var mycket god och priserna riktigt bra!

Anna shoppade loss och höll på att missa färjan tillbaka. Det hade ju kanske inte gjort så mycket eftersom nästa färja går en halvtimma senare och Fanny satt i tryggt förvar hos ”min kompis David”. Fanny & David fick en speciell relation. Fanny föll liksom direkt för honom första gången hon träffade oss.

Anna packade sent på kvällen för en mycket tidig taxitur till flyget som gick mot Mallorca kl 07.00. Vi säger tack för trevligt sällskap till Fanny & Anna!

Inga kommentarer: