tisdag, juni 03, 2008

3 juni

Mycket skola och städ har det varit i dag fram till lunch. Efter den bar det av till stranden ett par timmar. Just nu är man lite trött på sand – det hamnar ju sand precis överallt!

På eftermiddag tog vi oss in till Ibiza gamla stad igen. Vi myste oss en stund och sedan var det dags att åka hem och krypa ner. Ibiza är en riktigt trevlig ö, tycker vi! Det är spännande att kika på alla olika typer av människor som befinner sig här och själva ön är mycket vacker. Vi kan mycket väl tänka oss att åka tillbaka hit.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallojsan! Nu var det ett tag sedan jag lyckades med ett inlägg. det är full fart här. Vi har fantastiskt varmt och soligt och allt går i turbo. är det inte avslutning här så ska man spela brännboll med någons klass där. Jobbet ligger på i 130 och kommer så att göra fram till juli. Schysst avtrappning inför sommarsemestern, va! Känner redan att det inte går att överleva på 15 koppar kaffe och skorpor i mängder (vilket är det som står tillbud på jobbet om man inte hinner ut på lunch). Vi ska ta oss ned till kusten över nationaldagen och helgen. Det byggs brygga därnere och vi är lite nyfikna på att få se den. Så i morgon kväll sitter vi förhoppningsvis på balkongen på Ramsvik och äter färska smögenräkor. Det ska bli så gott! Planeringar för diverse övningar pågår för fullt och det skrider sakta men säkert framåt. Jakob undrar hur länge tilda egentligen ska vara borta och när var det nu vi skulle sova på båten, var det inte nu på lördag? Han tycker hon har varit borta tillräckligt länge nu. Snutteungen. Som det ser ut så blir Malin den pedagog som tillsammans med Carola kommer att ha gruppen till hösten. Den kommer även att utökas med 3 barn varav någon tjej och två killar tror jag. Ser så fram emot att få se er fast det är ju nästan två månader till dit!! Hjälp. Cykelfesten går av stapeln nästa helg. Hoppas vi får denna sommarvärme även då. Annars får vi hålla värmen med annat tex dryckesjom. Saknar er och puss på er alla från oss alla. Tina o gänget.