torsdag, juni 12, 2008

Gibraltar in one day

Idag har vi upplevt & njutning av Gibraltar – härligt! Vi uppskattar verkligen det engelska som finns här! Vi tog en taxi med guidechaufför upp på berget och det var verkligen kul! Ulrika var här med jobbet i början av april, men då var vädret sämre och hon hade bara sovit två timmar natten innan vilket kanske förklarar att hon njöt av Gibraltar betydligt mer denna gång….


Aporna hade fått bebisar och de var ju hur söta som helst. Det blev lite krig mellan aporna uppe på berget. De får mat tilldelat sig och det är klart att man skall visa vem som bestämmer! Vi kollade på aporna när de åt och de skalade verkligen morötterna innan de åt dem. Fint skall det vara alltså även för aporna!

Efter turen åt vi fish & chips samt tog en liten shoppingtur – njöt av livet och var verkligen turister!

2 kommentarer:

Anonym sa...

När jag nu ändå var inne och läste hur det går för er är jag ju bara tvungen att skriva något kul, spännande, intelligent.....kommer dock inte på så värst mycket förutom lite "lyteskomik" i form av Jakobs kommentar häromdagen som var lite gullig. Jakob har lite svårt med uttalet av bokstaven r som gärna blir j och det i kombination med att han var så stolt när han meddelade mig att -mamma, jis, (dvs ris)stavas med j och det gör mitt namn också, så blev det rätt kuligt (i alla fall i mammas öron)! Lars är på envigen med Stavsnäs idag med Mats, Rogge och Christer G i sitt lag. Innebandy 3x15, basket 3x15 samt golf stod på agendan. Han ringde just och sa att vinsten i år var deras. Nu skulle de sätta sig och äta på Värmdö golf. Skönt att veta att förlorar-laget, dvs Tostes lag, pyntar! Efterrätten till morgondagens cyklefest är nu färdiglagad och det ska bli jätteskoj. Hoppas bara vädret som är nu med sol på kvällen håller i sig till imorgon kväll. (Idag kom en rejäl hagelskur mitt på dagen). Lagom till idag har även rådjuren ätit upp alla uteblommor i krukorna...de är jämnade ca 1 cm ovanför jordytan...bara för att de nu var som finast. Ja, ja, får väl plantera något nytt då, eller rent av plantera balkonglådorna som jag har förträngt i år. Dom vissnar ju ändå bara nu när det är så varmt....Hur blir det med Nordsjön? Vi är inte främmande för att stanna kvar en dag till eller två och lämna av någon delegat eller så. Skulle ringa häromkvällen men vi hade alla familjer som deltar i Matildas lilla Norgeutflykt hemma hos oss och de gick aldrig, så det blev för sent. Sedan har det varit för körigt på alla håll och ledder. Äh, nu ska jag gå och mysa i soffan och kolla lite film! Kram på er, Tina.

Annie sa...

Härligt ni har det!
Lukas har fått mail från David som undrar om vi (kanske endast Lukas?) kan komma på besök. Och våra semesterplaner är inte spikade så nu skriver jag för att kolla om ni kan ta emot gäster och i så fall var och när? Skall vi kliva över i mailkorr. har jag annie@adelsson.se (hem, töms på kvällen). Saknar er.
Kram från ett regntugnt Lagnö.
/Annie