fredag, maj 02, 2008

Lyxbutiker överallt

Både barn och vuxna tog sig en träningstur på förmiddagen. De vuxna fick möjligheten att se de rikas vattenhål på nära håll. Från att det inte fanns en enda butik, så kryllade det av lyxbutiker diskret placerade i en mycket trevlig omgivning. Där fanns alla riktigt dyra märken vägg i vägg. Det var en konstig syn mitt i en urvacker semesterort.


Porto Cervo var fantastiskt vackert, något annat kan man inte säga! Vi hade nog inte platsat in där under juli- augusti dock!

Vid 13 bar det av på ett nästan spegelblankt hav. Det kom dock lite vind senare så vi fick segla. Vi fortsatte norrut mot Capo Tessa, La Colba viken på nordöstra spetsen av Sardinien. Fantastiskt fin strand som besöktes när vi anlände av barnen och papporna. Mammorna lagade en god kyckling med curry till middag.


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej familjen Molin!
Här kommer en hälsning från Kullerbyttorna. Vi har tittat på era fina bilder det ser helt underbart ut. Här på Vallen har vi det bra vi har fint försommarväder och är ute och leker mycket.
På torsdag kommer vi att ha uppträdande med våra trollmasker det blir roligt. Vi längtar efter dig Tilda och ser fram emot att träffa dig efter sommaren. Många kramar från kompisarna på Kullerbyttan.